Terapi

Inge Rasch

Lær at kende dine ressourcer og kvaliteter

Jeg møder altid andre mennesker med nærvær og kærlig opmærksomhed. Den terapeutiske samtale tager udgangspunkt i det, som du kommer med. Det kan være sorg, krise eller stress. Bearbejdelsen foregår via samtaler og teknikker til at komme ind i en indre ro. Ved hjælp af simple åndedrætsøvelser kan du umiddelbart blive mere afslappet.

 

I dag er det meget almindeligt, at man går til psykolog for at opnå en større klarhed i sit liv. Jeg hjælper mange mennesker til at forstå sig selv på et dybere plan og se problemerne fra flere vinkler. Herved får man en dybere indsigt i sine tankemønstre, vaner og følelser. Samtidig lærer man også, at meget af det, man bøvler med, måske er noget, man har overtaget fra det miljø, man er vokset op i. Når man opdager, at det er noget, man har overtaget, har man lettere ved at frigøre sig fra de uhensigtsmæssige rutiner.

 

I det øjeblik, du lærer at værdsætte dig selv på godt og ondt samt opdage dine kvaliteter, bliver du mere fri til at møde andre dér, hvor de er uden på forhånd at dømme dem. Du møder dem ligeværdigt uden fordomme.

 

Ring for at bestille tid (bedst på hverdage mellem 9-9.30).

Læg eventuelt en besked med navn og nummer, så vil jeg ringe tilbage til dig.

Tilbud om gratis parterapi gennem Ringkøbing-Skjern Kommune. Læs mere her.

Inge Rasch • Forsythiavej 5 • 6950 • Ringkøbing • 97 32 62 60 • raschinge@gmail.com